Monday, August 3, 2009

DaSar aBG La!!!!!!!!!!!!!!

Maun x goram....raso cam nak tempeleng yo muko eh pagi td...(epilog)

Den ngan kemey poie la mandi pagi td...kul 8 lbh la..bangla 2 masuk kojo kul 9 gak eh(construction bilik sebolah bilik den nie)..den siap2 mandi..x pasan lak da kul 9...so den kua la dr bilik air dengan perasaan banggo n wangi dalam keadaan berkomban..sejurus kemudian den nampak kemey cam kono sawan babi..kehulu kehilir x tontu arah...dio pon samo ngan den...bekomban...ni la dialogue eh..

kemey @ mok : b...cam mane nie..die ader da 2 ha...

eden(bibie) : sapo?

mok : 2 ha..bangla 2...adoi.....

eden :adus...cam mano nie....

mok : 2 la...

(lalu den pon malakukan paksaan dan ugutan terhadap sorang penghuni asrama yg kebetulan lalu kek kawasan 2 untuk slow talk ngan bangla 2)

budak 2 pon memulekan bicare..

budak: U boleh masuk dalam ka?ada org nak lalu la...die x pakai tudung(padahal x nak mention yg kitorang separuh nude da)

kitorang terkebil2 la tgk diri masing2 sambil minah sorang g slowtalk ngan bangla 2..
yang den polik..minah tu suh bangla 2 masuk dalam bilik under construction 2 untuk membolehkan kami lari cecopek masuk lam bilik...last2...die leh tanyer balik..'sapa itu'(bangla version) sambil menjengah kami disebalik dinding dalam keadaan kami yg sangat dahsyat 2....
maka...kami pon lintang pukang lari naek atas balik untuk menyelamatkan diri...
dengan muko x bersalah..bangla 2 leh cakap "wooooo"...n then baru masuk bilik die untuk membenarkan kami lalu....
WTF la abang la 2...x sanggup rasenyer....bile mengenangkan...aku da dilihat suku nude oleh bangla tersebot...persoalan eh disini....
wajarkah bangla 2 mangahwini den ngan kemey sekaligus..walhal die da tgk kami dalam keadaan cam 2???(kenkadang den lupo den memulekan bicare dlm bahaso n9..tp ending er...jadi Cakap Kl lak...mtk maap yo)

hasil tulisan bertajuk....
kisah bangla yang bangang......oleh...
nur salhan bibi-originally-
saket jiwo den!!!!!!

4 comments:

faqhrule said...

haha teliur gak bangla tu kek kau yo..hahahaha

bibie_boodyn said...

berasap yo ati tau x!!!hahakkakha...

Hidemichi said...

wah...untung bangla tu, tgk je dah kira masuk minang dah!hahahaha.

:: puteri_katak :: said...

hahaha nape bangla 2 kena kawen ngan keme je...
ngan ko skali r bibi weyh...
bermadu gitew...~
br classss..:D