Monday, July 27, 2009

permaenan bertali

Span ngah aja Abu men guitar.....
lesu dan basi..........

assalamualaikom....
Aku x tau kenape org sngt berminat ngat gadget2 yg memahal 2...padahal nak denga radio jer pon..

Aku sebenarnye lebih cenderung ke arah bermaen alat muzik(walaupon dikurniakan oleh ALLAH jari jemari yg keras dan lombab untuk menukar kod guitar) tetapi aku totap suke ngan alat mujik tersebot...

Lalu aku telah membelanjekan duet yang agak sedikit sebanyak untuk membeli guitar(walhal x reti maen)...

Bile da ade guitar jename gibson(lekatkan stiker gibson jer) mule la aku berpeloh2 x tau nak maen ke x sebab cam sayang jer nak petik guitar aku baru beli nie..2 hari gak la aku tgk je die dapan mate sebab sayang nak maen die 2 ha....

Last2 bile syg 2 makin pudar..aku petik la guitar 2..pergh..lame da x maen...pedih jari nie...nak tggu kematu..punye la seksa...terpikir gak..Klu arwah ayah x blasah aku mase bawak balik guitar mase ting3 dlu..pasti aku da terer maen guitar cam nasha ajis(die pandai ke maen guitar?)...

Rumet yg hampeh bukan nak bg semangat..malah mentergelakkan aku maen guitar pd suatu mase dahulu..tp sekarang sume da brubah..mereka malahan turut serta mnyumbangkan suare yg sumbang mahram 2...tq guys....

nnti aku da pandai maen cam muse nnti aku wat show kat korang...(ntah bilo taun eh gak eh kan???)

4 comments:

::moosicker™ :: said...

mcm smart jew gtar kamoo.. brand pe tu? gibson?

bibie_boodyn said...

oho..kene kawen ngan anak dato' baru dapat bli GIBSON ni abg...ha....

Hidemichi said...

hahaha...kelakarlah awak ni!

bibie_boodyn said...

yuks!!!hidemichi ni mcm hide sumting jer..lalala..
ber awk2 puler...